شکر پنیر

چطور در خانه شکر پنیر درست کنیم؟

در این نوشته شما میخوانید :

دو روش کلی تهیه شکر پنیر

۱. روش سنتی: در این روش، قرص های پنیر را در حلال شکر قرار می دهیم و به صورت مداوم آن ها را تکان می دهیم تا شکر به طور کامل به پنیر تبدیل شود. سپس قرص های پنیر را از حلال جدا کرده و آن ها را در آب سرد برای گرفتن شکل دهی نهایی قرار می دهیم.

۲. روش اتوماتیک: در این روش، قرص های پنیر را در دستگاه تهیه شکر قرار می دهیم و دستگاه تعدادی از عملیات های لازم را شامل تکان دادن، مخلوط کردن و افزودن حلال شکر انجام می دهد. پس از انجام تمامی عملیات، قرص های پنیر در دستگاه از حلال جدا شده، در آب سرد قرار می گیرند و به شکل نهایی تشکیل می شوند. در هر دو روش، شکر پنیر را می توان به عنوان تزئینی در کیک ها و تولیدات شیرینی پزی استفاده کرد.

مواد لازم

مواد لازم

مقدار

آب

600 گرم

شکر

1 کیلوگرم

افزودنی

به مقدار لازم

طرز تهیه شکر پنیر در منزل

  1. ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشه و غلیظ بشه.
  2. سپس کف سینی را کمی چرب کنید و مایع غلیظ را در سینی بریزید و صبر کنید تا سرد بشه.
  3. اکنون که مایع خمیر شکل شد اسانس ها (برگ گل محمدی - پسته و ...) را به شکر پنیر اضاقه کنید.
  4. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا کم کم رنگ آن از نباتی به سفید تبدیل شود.
  5. در نهایت خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
  6. اکنون شکر پنیر شما آماده است. نوش جاااااااان😍

آبنبات جلیلی بیش از یک قرن است که شکر پنیر با طعم های متفاوت تولید میکند می توانید شکر پنیر های جلیلی را از طریق همین سایت تهیه بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *