در این نوشته شما میخوانید :
دو روش کلی تهیه شکر پنیر
۱. روش سنتی: در این روش، قرص های پنیر را در حلال شکر قرار می دهیم و به صورت مداوم آن ها را تکان می دهیم تا شکر به طور کامل به پنیر تبدیل شود. سپس قرص های پنیر را از حلال جدا کرده و آن ها را در آب سرد برای گرفتن شکل دهی نهایی قرار می دهیم.
۲. روش اتوماتیک: در این روش، قرص های پنیر را در دستگاه تهیه شکر قرار می دهیم و دستگاه تعدادی از عملیات های لازم را شامل تکان دادن، مخلوط کردن و افزودن حلال شکر انجام می دهد. پس از انجام تمامی عملیات، قرص های پنیر در دستگاه از حلال جدا شده، در آب سرد قرار می گیرند و به شکل نهایی تشکیل می شوند. در هر دو روش، شکر پنیر را می توان به عنوان تزئینی در کیک ها و تولیدات شیرینی پزی استفاده کرد.
مواد لازم
مواد لازم |
مقدار |
---|---|
آب |
600 گرم |
شکر |
1 کیلوگرم |
افزودنی |
به مقدار لازم |
طرز تهیه شکر پنیر در منزل
- ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشه و غلیظ بشه.
- سپس کف سینی را کمی چرب کنید و مایع غلیظ را در سینی بریزید و صبر کنید تا سرد بشه.
- اکنون که مایع خمیر شکل شد اسانس ها (برگ گل محمدی - پسته و ...) را به شکر پنیر اضاقه کنید.
- خمیر را آنقدر ورز بدهید تا کم کم رنگ آن از نباتی به سفید تبدیل شود.
- در نهایت خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
- اکنون شکر پنیر شما آماده است. نوش جاااااااان😍
آبنبات جلیلی بیش از یک قرن است که شکر پنیر با طعم های متفاوت تولید میکند می توانید شکر پنیر های جلیلی را از طریق همین سایت تهیه بفرمایید.